De Klank van Klokkenbrons
Een Vredesklokje / A Peace Bell
De vorm van klei werd in was gedompeld en voorzien van een gecombineerde V en een P. Dit is gemaakt met een katoenen draad die in was is gedompeld om het symbool voor Vrede en Peace te maken. Het klokje van 9 cm hoog en 7 cm doorsnede weegt 250 gr. en werd met klokkenbrons gegoten.De boog is gemaakt met steentjes van witbakkende klei. De toren bestaat uit 28 steentjes en in de boog zijn 7 steentjes verwerkt. De hoogte is 31 cm, de breedte 25 cm en de diepte aan de basis is 14 cm. De steentjes zijn aan elkaar gelijmd met montagelijm.
 
The arch is made with stones of white firing clay. The tower consists of 28 stones and 7 stones are incorporated in the arch. The height is 31 cm, the width 25 cm and the depth at the base is 14 cm. The stones are glued together with mounting glue.

The clay shape was dipped in wax and provided with a combined V and a P. This is made with a cotton thread that has been dipped in wax to make the symbol for Peace and Peace.
The clock, 9 cm high and 7 cm in diameter, weighs 250 grams. and was cast with bell bronze and came out well from the mold.
 
Voor meer informatie over het Vredesklokje download de PDF
Vredesklokje.PDF